(ВІДЕО) Мобілізуватись – означає тренуватись

НАЗАД
19 квiтня 2024 15:11

Ні, це не кадри із фільму!

Це фрагмент навчання військовослужбовців за призовом під час мобілізації. Тренування проходять на спеціально облаштованих польових майданчиках. За добу військовослужбовці змінюють декілька локацій та навчаються різним речам, що знадобляться на полі бою.

За програмою «Базової загальновійськової підготовки», моряки-прикордонники отримують ті навички, без яких не обійтися під час зіткнення з ворогом. Навчитися виживати, знищувати противника усіма наявними вогневими засобами – таку мету ставлять викладачі та інструктори Навчального центру Морської охорони перед мобілізованим персоналом.

Заняття сплановано так, аби кожна хвилина перебування в центрі була проведена з користю. Погодні умови жодним чином не впливають на підготовку, будь-то мороз, сніг, багнюка чи спека.

Кожен розділ підготовки важливий, але вогнева підготовка – поза конкуренцією.

«Хлопці дійсно налаштовані на перемогу, тому навчання для них – це важливий крок на зустріч до неї. Вони з розумінням ставляться до труднощів, безсонних тривожних ночей, а найголовніше, незважаючи на різницю у віці, вони не цураються один одного, а навпаки, допомагають і підтримують. Період підготовки в центрі – золотий час, і його потрібно використати з максимальною користю, аби вижити в реальних бойових умовах», – наголошує начальник відділення загальної підготовки Максим Лозовський.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси